محصولات پریودی و تاریخچه آن: قسمت دوم

تیم محتوای پنبه‌ریز

تیم خلاق بازاریابی محتوای پنبه‌ریز تحقیقات زیادی را انجام می دهد تا بهترین محتوا را برای شما آماده کند.

ما در شبکه‌های اجتماعی

4.8/5 - (79 امتیاز)

محصولات پریودی و تاریخچه آن: پیشنهاد می‌کنیم قبل از خواندن این مطلب، قسمت اول مقاله محصولات پریودی و تاریخچه آن را مطالعه کنید.

برای خواندن قسمت اول کلیک کنید.

دهه ۱۹۰۰ تا جنگ جهانی اول: درس‌هایی از میدان جنگ

در طول جنگ جهانی اول، پرستاران متوجه شدند سلولز در جذب خون بسیار موثرتر از باند پارچه‌ای است. این موضوع باعث شد تا اولین دستمال بهداشتی سلولزی کوتکس از باندهای جنگی با جذب زیاد ساخته شود. این محصول برای اولین بار در سال ۱۹۱۸ فروخته شد.

تا سال ۱۹۲۱، Kotex اولین دستمال بهداشتی بود که با موفقیت در بازار عرضه شد. علاوه بر نوآوری در تامین محصولات پریودی که گزینه‌های موجود برای خانم‌ها را به شدت تغییر داد، جنگ باعث تغییر عمده دیگری در زندگی خانم‌ها شد. این تغییر نیاز به همکاری خانم‌ها در کارخانه‌ها بود، به طوری که در گذشته هیچ‌گاه این نیاز احساس نشده بود. با کمک تبلیغات و طراحی مجدد حمام و سرویس بهداشتی، کارفرمایان کارخانه در طول جنگ جهانی دوم، خانم‌ها را به استفاده از محصولات قاعدگی تشویق می‌کردند تا بتوانند در طول پریود ماهانه خود به کار ادامه دهند.

این دوره باعث شده تا خانم‌ها استقلال خود را به دست آورند و بتوانند بیرون از خانه کار کنند.

دهه ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰

نوار بهداشتی‌های پارچه‌ای خانگی تا دهه ۱۹۴۰در سراسر اروپا مورد استفاده قرار می‌گرفت. در دهه ۱۹۳۰ ابتکارات زیادی برای محصولات پریودی به وجود آمد.

در سال ۱۹۳۳ تامپون به عنوان یکی از محصولات پریودی ثبت اختراع شد.

با توجه به نگرانی‌های بهداشتی به دلیل مجاورت پد‌ها با باکتری، تامپون‌ها با تایید جامعه پزشکی، جایگزین مناسبی برای نوار بهداشتی‌های پارچه‌ای به حساب می‌آمدند.

مصاحبه‌های پزشکی و بازار، نشان داد که خانم‌ها بعد از استفاده از تامپون دیگر حاضر نبودند از نوار بهداشتی‌های پارچه‌ای استفاده کنند. اما بسیاری از جوامع  به دلیل مسائل اخلاقی، در مورد استفاده از تامپون مردد بودند.

به دلیل تردید‌های زیاد در مورد استفاده از تامپون، پیشرفت زیادی در تولید پدهای بهداشتی به وجود آمد.

در سال ۱۹۵۶ کمربند بهداشتی به ثبت رسید و اولین محصولی بود که با کمک چسب در محل مورد نظر قرار می‌گرفت.

Johnson & Johnson در سال ۱۹۲۷، روانشناس پیشگام، لیلیان گیلبرت را استخدام کردند تا مطالعه‌ای در مورد تجارت محصولات بهداشتی انجام دهد. او با هزاران زن در سراسر کشور مصاحبه کرد و سوالاتی درباره اندازه، تناسب و ترجیحات (بیشتر خانمها بسته بندی کوچکتر و محرمانه تری می خواستند) آن‌ها در نوار بهداشتی پرسید.

تبلیغات محصولات پریودی در آن سال‌ها به سمت شرکت کردن دختران در فعالیت‌های ورزشی و تفریحی و پرداختن به این ایده که دختران، جوانانی بازیگوش هستند تمرکز داشت. از این استراتژی، شرکت‌های تولید تامپون هم استفاده کردند، با این امید که بر نگرانی‌های اخلاقی مردم در مورد استفاده از تامپون غلبه کنند.

helloclue

ادامه دارد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *